Laga iPhone reparation i Stockholm, Göteborg, Varberg och Norrköping billigt hos www.fixmyphone.se redan idag

Laga iPhone 6

Vid iPhone vattenskada är rekommenderar vi på http://www.FixMyPhone.se att ni besöker en av våra tider så fort ni bara kan då det är lättare att laga en vattenskada när den är så färsk som möjligt. Vattenskador är lite som ett lotteri och går att laga 50% av gångerna.

Har du oturen och tappar, laga iPhone 6 skärm och glas? Vi lagar iPhone 5c och 6s glas på bara 30 min. Vi byter även ut din LCD enhet så att din skärm blir helt som ny. Express reparationer är något vi fokuserar på då vi vet att smartphonen i dag är har en sån stor betydelse hos folk.

iPhone 6 reparation 

Har ditt batterie börjat ladda ur på bara några timmar? Detta beror på att i dagens samhälle använder vi våra iPhones i princip alla timmar på dygnet och vi lever i en stress där vi nästan aldrig hinner ladda våra batterier fullt ut och tillräckligt för att det ska bli 100%. Dessa små laddningar gör att batteriet på en iPhone alla modeller tar stryk. Då kan man byta ut det snabbt och smidigt hos Fix My Phone och ditt batterie blir som nytt.

Ibland händer det att man lyckas bryta av hörlurskontakten i hörlursuttaget på sin iPhone. Inga problem det är bara att komma in en Fix My Phone

Laga iPhone reparation i Stockholm, Göteborg, Varberg och Norrköping billigt hos www.fixmyphone.se redan idag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s